Vegetarisk bolognese

Vegetarisk bolognese med linser og grøntsager

Vegetarisk bolognese | Vegetarisk bolognese med linser og grøntsager

Giv dine kødfrie dage en lækker opgradering med vores uimodståelige vegetariske bolognese - den perfekte aftensmadsoplevelse, der kombinerer saftige grøntsager, proteinrige linser og varme krydderier.

Den vegetariske bolognese er en uundværlig favorit på hverdagens menukort, og hver bid er en rejse gennem traditionel italiensk smag, men helt uden kødet. 

Så hvorfor ikke sætte ekstra kulør på dine kødfrie aftener med vores vegetariske bolognese - en smagfuld påmindelse om, at grønne valg kan være lige så indbydende som klassikeren.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 dl røde linser + 5 dl vand
  • 2 stængler bladselleri
  • 3 store gulerødder
  • 1 squash
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 tsk. paprika
  • 2 tsk. tørret basilikum

  • 2 tsk. tørret timian

  • 1 spsk. tomatpasta
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • 500 g pasta

Fremgangsmåde

  1. Kog linserne efter anvisning på pakke

  2. Hak løg og hvidløg fint

  3. Svitses løg, hvidløg, krydderier og tomatpasta i lidt olie i en gryde

  4. Skær bladselleri i tynde skiver

  5. Riv gulerødder og squash på et rivejern

  6. Tilsæt grøntsagerne til gryden sammen med hakkede tomater

  7. Smag til med salt og peber

  8. Lad det simre i 20 min

  9. Kom de røde linser gryden og lad det simre yderligere 10 min

  10. Kog pasta efter anvisning på pakke og servér