Vegansk paprikagryde

Vegansk paprikagryde med champignon og peberfrugt

Vegansk paprikagryde | Vegansk paprikagryde med champignon og peberfrugt
Vegansk paprikagryde med smag af cremede champignon, peberfrugt og sød paprika - en hurtig og nem aftensmad, der passer sig selv og som smager himmelsk. Vi har erstattet den klassiske madlavningsfløde med risfløde for at bevare den lækre og cremede konsistens. Servér med f.eks. ris, bulgur, speltkerner, kartofler eller lignende.
star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 spsk. olie
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 peberfrugt
  • 200 g champignon
  • 1 dåse butter beans
  • 100 g soltørrede tomater (i mundrette stykker)
  • 1 dåse hakket tomat
  • 1 spsk. tomatkoncentrat
  • 1 dåse hakket tomat
  • 2 dl risfløde
  • 2 dl vand
  • 3 spsk. sød paprika
  • 1/2 tsk røget paprika
  • 1 tsk sukker

Fremgangsmåde

  1. Snit løg og hvidløg fint

  2. Skær champignon og rød peber ud i mundrette stykker

  3. Hæl olie i en gryde og svits løg og hvidløg ved jævn varme

  4. Tilsæt dernæst de øvrige ingredienser og lad paprikagryden simre i 30 minutter

  5. Rør jævnligt i gryden

  6. Du kan eventuelt jævne sovsen inden servering

Opskriftsvideo