Tovlig tofu

Suppe med ingefær

Tovlig tofu | Suppe med ingefær

Hvis du er vild med ingefærshots, vil du med sikkerhed også elske denne delikate og smukke suppe.

Udover mætheden byder denne velsmagende suppe ind med store mængder protein fra tofuen. Både hvidløg, chili og ingefær giver ligeledes varme til hele systemet. Den store og stærke smagsoplevelse smyger sig ind under huden, varmer og tilfører din krop alt, hvad den drømmer om.

Lækker vegetarsuppe med protein.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 250 g drænet tofu
  • 3 mellemstore gulerødder
  • 3 cm ingefær
  • 2 spsk kokosolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 4 dl vand
  • Salt, peber og chili

Fremgangsmåde

  1. Løg, hvidløg og ingefær hakkes og svitses i kokosolie med chili, salt og peber

  2. Efter et par minutter tilføjes 4 dl vand, grøntsagsbouillon, grofthakkede gulerødder og tofu i tern

  3. Hele molevitten koges i ca. 8 minutter, hvorefter det blendes med stavblender eller i din Vitamix

  4. Smages til med salt og peber og tilsæt mere vand, hvis du ønsker en mere flydende konsistens

Note

Ingefær er fantastisk - med heftig smag! Tilsæt en smule mindre, hvis du ikke er hærdet tilhænger.