• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Blender suppe er verdens sundeste fastfood. For du kan fylde blenderen og køre ingredienserne til en rygende varm suppe på ingen tid. Super Simpel Sundhed når det er bedst. Læs denne guide og bliv klogere på at lave suppe på din blender. 

Suppe på din Vitamix

Vi hører det igen og igen "jeg vil gerne spise sundt, men jeg har bare ikke tiden og overskuddet til det." Vores standardsvar er: Køb dig en Vitamix! "Blender-supper" er et kæmpe hit i den grønne hverdag. Det er både hurtigt, nemt, velsmagende og ekstrem billig fastfood. Har du ikke prøvet kræfter med blender-supper, kan vi kun anbefale dig at komme i gang. For det bliver ikke nemmere. Nogle af vores suppeopskrifter indeholder også frostvarer, hvilket gør det super nemt at sammensætte en suppe på få minutter. De fleste behøver du ikke engang gryder eller komfur til. Kun din powerblender fra Vitamix.

Lettere og sundere end fastfood

Vitamix er den ultimative genvej til flere planter. For med en Vitamix kan du lave den lækreste og mest nærende mad på få minutter. De fleste ved, at den er genial til smoothies, men Vitamix kan også lave varme supper på under 6 minutter, nøddesmør/nutella, pandekager, fiskefrikadeller, pesto, is, dips og dressinger – ja mulighederne er nærmest uendelige. Fælles for det hele er, at det tager få minutter at tilberede, er super simpelt og ikke mindst super sundt. Find masser af blendersuppe opskrifter her.

Aftensmad uden rengøring

Hvis du tager dig rigtig god tid og gør dig umage, så tager rengøringen et minut! At skylle kanden under hanen er for det meste nok. Alternativt blender du 0,5 liter varmt vand med en dråbe opvaskemiddel i 20 - 30 sekunder. Bum! Så er opvasken taget og du kan komme videre i teksten – det bliver bare ikke lettere.
Herunder får du inspirerende opskrifter, video og artikler, så du kan blive klædt godt på til at hoppe i køkkenet og lave sunde og nærende supper på din Vitamix blender.

Relaterede produkter