• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Begynder tips til blender supper

Blender suppe er verdens hurtigeste – og sundeste - fastfood. Du kan bruge stort set alle grøntsager, men der er er nogle enkelte tips & tricks, som er gode at kende, før du giver dig i kast med at lave supper. 


# Hold igen med løg og hvidløg

Da vi laver suppe fra rå ingredienser kommer vi ikke til at stege eller svitse grøntsagerne først. Dette betyder at sådan noget som løg, porre og hvidløg ikke får det søde karamelliserede smag, og derfor er mere skarpe og gennemtrængende i smagen. Hold derfor igen med løgene - du kan altid tilsætte mere, hvis du ønsker det, men det er svært at pille det fra, når det først er blendet ;-)


# Spar på væsken

Freestyler du med din suppe, så spar på væsken til at starte med, så du undgår at konsistensen bliver for tynd.


# Frost varer og kogende vand

Hvis du bruger frostvarer, så kan det godt ske at din suppe ikke når at blive dampende varm på de 5.45 min. som suppeprogrammet tager. Så blender du den bare lidt længere. Der er ikke varmelegeme i Vitamix, men opvarmingen sker ved friktion fra kniven. Hvis du vil have det skal gå hurtigere kan du også bruge kogende vand i stedet for koldt vand.


# Brug din tamper

Det er altid en god idé at bruge din tamper i starten af dit blend. Pres ingredienserne ned mod kniven og få skabt cirkulation i kanden så hurtigt som muligt. Dette giver både en mere cremet konsistens, men også en varmere suppe, da der hurtigere kommer cirkulation i kanden.


# Lav en chunky suppe

Hvis du gerne vil skabe lidt mere fylde i din suppe, så kan du tilføje lidt tomater, rød peber, forkogte kikærter, bønner, linser, quinoa eller færdigstegt kylling til slut. Kør din Vitamix på hastighed 1-2 stykker i 5-10 sekunder, for så "grovhakker" kniven indholdet, og så har du en lækker suppe, som mætter lidt mere.


Find flere ideer til topping til din suppe her.

Relaterede produkter