• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

De gode snacks

Snacks tolkes af mange som usunde fødevarer. Søde sager, der ofte er fyldt med raffineret sukker og mættede fedt. Alt det som kan smage fantastisk, men som bestemt ikke er fantastisk for vores krop. I vores optik behøver snacks ikke være forbundet med sukker, der sender dit blodsukker på rutchebane tur. Altså den slags forarbejdede snask, du finder på tankstationen. Hos High on Life elsker vi derimod lækre, grønne snacks, der både smager skønt og samtidig er nærende for kroppen.
Her får du tre forslag til lækre, nærende og super simple snacks, du nemt kan tage med på farten. 

Nødder
Nødder smager fantastisk og er et fremragende alternativ til søde sager. Nødder er er bl.a. rige på E-vitamin, kobber, magnesium, proteiner, kalium, jern, fibre og fedtsyrer – de gode umættede fedtsyrer, vel at mærke.
Nødder og frø har dog et højt indhold af kalorier og fedt, så du skal heller ikke gå amok i nøddeskuffen, hvis du gerne vil tænke på den slanke linje. Generelt anbefales det at spise en lille håndfuld om dagen.

Nødder er perfekte at have med på farten for at stabilisere dit blodsukker, så du undgår at falde i slik og kage fælden. Du kan f.eks. opbevare dine nødder i disse lækre silikone kopper fra Zip Top, der er lavet af 100 % platinum silikone. De passer perfekte i kopholderen i bilen, så du ikke skal fægte rundt med poser eller plastikbeholdere under køreturen, til træning eller på skovturen.

Tip: drys 1 tsk kanel eller lakridsrodspulver i din to-go nøddemix og du har den syndigste snack.

Blåbær:  
Blandede bær er generelt lækre til at stille den lille sult og fungere godt som supplement til et mellemmåltid. Hvis vi skal sætte fokus på én bærtype, så vil vi give blåbær lidt ekstra opmærksomhed. Blåbær er sprængfyldt med næringsstoffer, der bl.a. medvirker til et sundt kredsløb. Et af de vigtige stoffer, der findes i blåbær, anthocyaniner, giver blåbær deres blå farve. Disse anthocyaniner har en styrkende effekt på hele kredsløbet. Blåbær har derudover en positiv effekt på dit syn, også dit livssyn, så spis du endelig løs af dem. Opbevar dine blåbær i silikone beholderne fra Zip Top, der er super lette at have med i tasken og på farten. Zip Top beholderne fås i tre forskellige størrelser.

Bananpandekager:
Proteinrige banan pandekager er en genial eftermiddagssnack, der både er nemme at lave og samtidig giver dig en god mæthedsfornemmelse. Se opskriften på vores bananpandekager med PROTEIN by High on Life. Banan indeholder B-vitaminer, kalium og magnesium. Bananer er, pga. af deres sukkersammensætning af glukose, der optages hurtigt i blodet, og fruktose, der optages langsomt, særligt mættende, hvorfor den er perfekt som mellemmåltid. Og når bananer og PROTEIN by High on Life mødes i en smuk sammensætning i form af en lækker pandekage, så sker der magi. Pak dine bananpandekager i silikone beholderne fra Zip Top, der hurtigt og nemt kan åbnes og lukkes via den smarte zip lukning. På den måde undgår du at lede efter forsvundne låg i køkkenskuffen eller bruge penge på almindelig plastikposer, der hverken gavner dig eller miljøet.

Relaterede produkter