Tærten laves i din Vitamix blender og kan med fordel laves dagen før, da den skal nydes kold.
Du kan evt. piske noget sojafløde for at gøre tærten ekstra fræk.
Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give
1 dl. glutenfri havregryn
1/2 hokkaido græskar, med skræl, uden kerner
1/2 tsk. stødt nelliker
1 tsk. stødt ingefær
Blend havregryn til mel, tilføj derefter de andre ingredienser og blend til en ensartet dej
Pres dejen ud i et olie-smurt tærtefad
Skær hokkaido i grove tern
Bag tærtebund og hokkaido i ovnen i 30 min ved 175°C
Tag begge dele ud af ovnen igen
Kom hokkaido i blenderen sammen med de øvrige ingredienser til fyld og blend til en ensartet masse
Hæld det over i tærtefadet og bag den i ca. 45 min
Når du kan stikke en knivspids i tærten uden, at der dej med op, så er den færdig
Stil den på køl og nyd den afkølet. Dejen sætter sig lidt mere, når den bliver ordentlig kold