• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Spinatpandekager

Glutenfrie madpandekager

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

De her glutenfrie spinatpandekager er mættende og særdeles lækre. De kan laves med mange forskellige meltyper så hold dig ikke tilbage, hvis du ikke lige står og har den rette type mel.

De smager fantastisk med næsten alt slags fyld både til aftensmad og frokost. Du kunne f.eks prøve dem sammen med falafler, salat og hummus.

Ingredienser

  • 2 dl fuldkornsmajsmel eller kikærtemel
  • 1 dl quinoamel eller boghvedemel
  • 3 æg
  • 2-3 håndfulde frisk spinat
  • 3-4 dl vand
  • Salt og peber
  • 1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder.
  2. Husk at bruge staven til at presse massen ned mod kniven.
  3. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie.