Skvalderkålspesto

Pesto med skvalderkål og hvidløg

Skvalderkålspesto | Pesto med skvalderkål og hvidløg

Skvalderkål er eminent til pesto og smager fremragende.

Skvalderkålen er på samme måde som brændenælde, mælkebøtte og hyben nogle af de fineste naturlægeplanter, vi finder rundt om i den danske natur - den vil dig kun det allerbedste. Skvalderkålen egner sig helt perfekt til både juicer, smoothies, pesto og i madlavningen generelt. Heldigvis er det en plante, som er meget sejlivet og svær at udrydde.

Rent næringsmæssigt minder skvalderkålen om spinaten, som de fleste jo kender.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 store håndfulde skvalderkål
  • 1 fed hvidløg
  • 5 valnødder
  • 50 g parmesan
  • Saften fra en 1/2 citron
  • 1 1/2 dl olivenolie
  • 1 tsk boullion
  • 1/2 dl vand
  • En smule peber

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienser din blender og blend indtil ønsket konsistens