• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vores kosttilskud er udviklet som en Super Simpel genvej til mere grønt i hverdagen.
Da de blev skabt havde vi Juice og Smoothie folket i tankerne, for hvert High on Life kosttilskud fungere som

  • en smutvej til mere grønt, når der ikke er tid til juice og smoothie
  • et boost til smothie og juice for mere fylde og tyngde. (Læs mere om hvordan du pimper din juice og smoothie her)

Men det betyder ikke, at du kun kan bruge vores kosttilskud med en juice og smoothie i hånden. Uanset hvilket bælte du har i smoothie og powerblending, kan du få glæde af vores kosttilskud. Her kan du se hvor nemme de er at tilpasse hverdagen.
 

OIL by High on Life

Oil by High on Life er udviklet til at kunne fungere både i juice, smoothie og salat. På grund af den gode smag, kan du også blot hælde den ud over salaten, men du kan også bruge den som base i en lækker dressing. Skal det gå ekstra stærk, kan du også indtage den som tilskud på en ske. Bruger du den i juice eller smoothie anbefaler vi altid at du rører den i efter du har blendet.
 

ENERGY by High on Life

Der er mange forskellige måder, du kan bruge kosttilskuddet ENERGY. Put 1 tsk. i din smoothie, rør den op i lidt juice eller gå med den helt simple: at røre det op i et glas vand. Er du ikke så meget til det flydende, kan du drysse det over din skyr eller rører det i din havregrød. Eller hvad med at lave disse lækre dadelkugler med ENERGY.

PROTEIN by High on Life

Tilsæt 1 spsk. Proteinpulver til din ynglings smoothie og du har et måltid, der kan holde dig kørende længe. Men bare fordi at PROTEIN er udviklet til din smoothie, betyder det jo ikke, at du ikke kan bruge den til at give din bolledej, pandekager eller havregrød mere tyngde.

GREENS by High on Life

Duft, smag og konsistens på GREENS passer perfekt til din smoothie eller juice. Men den fungerer også supergodt oprørt i vand. Du kan eventuelt putte en sjat ingefærshot eller en halv presset citron i glasset, som et frisk twist til det grønne.

Du kan læse mere om de enkelte kosttilskud her.