Puffet quinoa bar

Müslibar med puffet quinoa

Puffet quinoa bar | Müslibar med puffet quinoa

Der er ikke noget bedre end en lækker snack til madpakken, og intet slår en hjemmelavet müslibar.
Her får du en glutenfri snack, som smager syndigt, men faktisk også mætter lidt.

Quinoabaren er geniale i madpakken, men kan også sagtens fungere som en 'sundere' kage.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 70 g puffet quinoa
  • 6 spsk. hørfrø
  • 100 g peanutbutter
  • 4 spsk. akacie honning
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • Et nip salt
  • 200 g chokolade 70%
  • 1 spsk. kokosolie
  • Flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Bland puffet quinoa, hørfrø, peanutbutter, akaciehonning, vaniljepulver og salt godt sammen i en skål

  2. Pres det ud i en beklædt form (ca. 18x24 cm)

  3. Smelt chokolade og kokosolie sammen

  4. Hæld ud over quinoablandingen

  5. Top med lidt flagesalt

  6. Kom på køl i minimum 1 time