• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Pink raw kage

Med hindbær og lakrids

(0 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Nyd denne farverige, sansevækkende og næringsrige Pink raw kage. Raw kagen bor i fryseren, så tag den gerne op i time før, du forventer den skal spises. 

Opskriften er udviklet af Betina, som udover at lave de lækreste raw kager, arbejder Betina som holistisk terapeut og faciliterer workshops, ceremonier og forløb i selvkærlighed samt tilbyder 1:1 sessioner.

Du finder Betina på hendes Instagram her.

Ingredienser

Bund
  • 200 g dadler
  • 300 g mandler
  • 1 spsk mandelessens
  • 1 spsk honning
  • Lidt salt
Fyld
  • 1 dl kokosolie
  • 2 dl kokosmælk
  • 2 dl citron juice
  • 1/2 dl agave sirup
  • 5 dl cashewnødder
  • 2 dl frossen hindbær
  • 2 spsk Pink Pitaya pulver
  • 1 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde

Bund
  1. Blend ingredienser i din VItamix og tryk ud i en springform (må gerne være lidt groft blendet for ekstra knasende bund)
  2. Groft lakridspulver drysses på bunden, som komplementerer hindbær fyldet og giver ekstra smæk på smags oplevelsen.
Fyld
  1. Blend ingredienserne i din Vitamix indtil cremet silkeblød konsistens og hæld ud over bunden
  2. Kom herligheden på frys lad den være der
  3. Tag den op en time før den skal spises
  4. Du kan evt drysse med pitaya pulver for ekstra pink kage, samt drys øko spiselige rosenblade på.