Pink raw kage

Raw kage med hindbær og lakrids

Pink raw kage | Raw kage med hindbær og lakrids

Nyd denne farverige, sansevækkende og næringsrige Pink raw kage. Raw kagen bor i fryseren, så tag den gerne op i time før, du forventer den skal spises. 

Opskriften er udviklet af Betina, som udover at lave de lækreste raw kager, arbejder Betina som holistisk terapeut og faciliterer workshops, ceremonier og forløb i selvkærlighed samt tilbyder 1:1 sessioner.

Du finder Betina på hendes Instagram her.

Læs artiklen "Lakridsrodspulver vs. engelsk lakridspulver" her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Bund

  • 200 g dadler
  • 300 g mandler
  • 1 spsk mandelessens
  • 1 spsk honning
  • Lidt salt
  • Fyld

  • 1 dl kokosolie
  • 2 dl kokosmælk
  • 2 dl citron juice
  • 1/2 dl agave sirup
  • 5 dl cashewnødder
  • 2 dl frossen hindbær
  • 2 spsk Pink Pitaya pulver
  • 1 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde

    Bund

    1. Blend ingredienser i din Vitamix og tryk ud i en springform (må gerne være lidt groft blendet for ekstra knasende bund)

    2. Groft lakridspulver drysses på bunden, som komplementerer hindbær fyldet og giver ekstra smæk på smags oplevelsen

    Fyld

    1. Blend ingredienserne i din Vitamix indtil cremet silkeblød konsistens og hæld ud over bunden

    2. Kom herligheden på frys lad den være der

    3. Tag den op en time før den skal spises

    4. Du kan evt drysse med pitaya pulver for ekstra pink kage, samt drys øko spiselige rosenblade på