Persille- og ærtesuppe

Suppe med grønne ærter og persille

 Persille og ærtesuppe | Suppe med grønne ærter og persille

Grøn og god hele året rundt.

Smag, farve og sundhed går hånd i hånd, når denne grønne sag vælter dine smagsløg omkuld - på den gode måde selvfølgelig. Suppen kan fint serveres hele året rundt, og er bestemt en god måde at få lidt ekstra grønt på i hverdagen. Både de grønne ærter og persillen indeholder et væld af sunde plantestoffer, der kun vil os det bedste.

Så er det bare at gå i gang med denne smagfulde, veganske ærtesuppe.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 dl grønne ærter (friske eller frosne)
  • 1 håndfuld persille
  • 1/2 squash
  • 1 fed hvidløg
  • 1 cm ingefær
  • 1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 1 dl cashewnødder
  • 1 tsk citronsaft
  • 500 ml vand

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i blenderen

  2. Indstil maskinen på suppeprogrammet eller start på laveste niveau og øg til højeste hastighed i ca. 5.45 minutter

  3. Hvis nødvendigt, brug tamperen til at presse ingredienserne ned i kniven til at starte med

Opskriftsvideo