• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Pærecarpaccio

Med valnødder og vinaigrette

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Denne forfriskende pærecarpaccio er det perfekte tilbehør til din aftensmad. Den er nem og hurtig at lave og kræver få ingredienser.

De sprøde pærer i kombination med den syrlige vinaigrette og det salte parmesan er en smagseksplosion i din mund - og så er det en genial måde at få brugt efterårets mange pærer på. 

Ved at bruge OIL by High on Life i vinaigretten hjælper pærecarpaccioen også med at opfylde de fleste behov for essentielle fedtsyrer.

Ingredienser

Salat
  • 2-3 pærer
  • 1 dl valnødder
  • Parmesanost
  • Mynte
Vinaigrette
  • 2 spsk OIL by high on life
  • 2 spsk Olivenolie
  • 2 spsk Æblecidereddike
  • Saft og skal fra citron
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Salat
  1. Rist valnødder på en tør pande indtil de tager farver og lad dem køle
  2. Hak valnødder groft
  3. Skær pære i meget tynde skiver. Du kan med fordel bruge et mandolinjern
  4. Fordel de tynde skiver af pære på en tallerken og dryp vinaigrette udover
  5. Fordel valnødder, flager af parmesanost og mynteblade
Vinaigrette
  1. Bland OIL by High on LIfe, olivenolie, æblecidereddike og smag til med saft og skal fra citron samt salt og peber