• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Mød Jean – en kvinde som holder migræne og fibromyalgi i skak med friskpresset juice og en sund livsstil.  

”Selvom du er syg, så kan du godt gøre mere end lægerne kan tilbyde. Prioritér din tid og økonomi mod den aktive og sunde livsstil og mærk forskel på dit helbred.”
Jean Rasmussen, 38 år 


Jeans smertehelvede 

Tilbage i 2013 er Jean på antidepressiv, har taget 40 kg på, udviklet angst og OCD og turde knap gå uden for en dør. På et tidspunkt fik Jean nok og fandt sin motivation et helt særligt sted: ”Jeg ønskede at blive den glade og aktive mor igen.” Jean lagde sin kost om og herfra tog det fart. Hun tabte sig hurtigt og begynde at mærke, hvordan kosten have en positiv indflydelse på hendes humør og overskud. 


Juice og ingefærshot mod migræne 

Trods et stort vægttab havde Jean stadig mange smerter i sin krop samt kronisk migræne. En dag så Jean en dokumentar om juicens påvirkning på kroppen og hun besluttede sig for at prøve det. Hun fandt en gammel juicemaskine frem og gik i gang med at hjælpe kroppen i balance. Allerede fra dag 1 var migrænen lindret og efter et år med daglig juice var smerterne lindret i sådan en grad, at Jean så småt kunne begynde at træne. I dag går der næsten ikke en dag uden friskpresset juice, smoothie eller shot. ”Hvis jeg ikke får min juice eller ingefærshot, kommer migrænen igen” - dette understreger blot, hvilken påvirkning den friskpressede juice har på kroppen. Find Jeans opskrift på ingefærshot her.

Med den viden og erfaring Jean har samlet gennem årene, kan hun nu tilpasse sin juice og smoothie efter de problemer, som måtte opstå ”Når jeg har problemer med maven, laver jeg f.eks. en rødbedesmoothie. Ingefærshot får jeg hver eneste dag, for at lindre migræne, men også fordi ingefær gør så meget andet godt for helbredet blandt andet led, immunsystem mm.”.


Jeans råd til at lindre migræne og få et bedre helbred

 • Prioriter dit helbred og vælg at brug tid på det
 • Drik friskpresset juice hver dag og afveksle gerne med smoothie nogle dage
 • Hellere lidt juice end intet
 • Drik ingefærshot hver dag. Start med lidt ingefær og mere frugt, så du vænner kroppen til smagen. Øg langsomt mængden af ingefær og skær ned til max. 20% frugt
 • Spar op til en god slowjuicer, så man kan lave juice til flere dage. Du kan med fordel også fryse portioner ned.
 • Få sundt fedt hver dag fra planter, nødder og kerner 


Inspirator med hjælpergen 

I forbindelse med Jeans vægttab og sin juicerejse sugede hun en masse viden til sig omkring kost, hvilket i dag betyder, at hun har en rygsæk fyldt med brugbar viden og personlig erfaring. Hun oprettede en Facebookgruppe om sin livsstilsændring med formålet om at inspirere andre til at tabe sig ved hjælp af kosten. ”I stedet for at være ked af, at jeg ikke kan cykle eller løbe, vælger jeg at fokusere på det jeg kan og hjælpe andre.”. Jean bidrager ligeledes med en masse inspiration på vores Facebookgrupper Juice365 og Smoothie365, og er altid klar på tasterne til at hjælpe med diverse spørgsmål, der måtte dukke op.

Du kan finde Jeans Facebook side her.


Prioriterer helbredet 

Trods dét at Jean er førtidspensionist og pengene er små, har hun valgt at investere både tid og penge i sit helbred. Grøntsagsskuffen bliver fyldt op hver uge - gerne med aktuelle tilbud. Jean bruger også gerne det, man kan finde gratis i naturen som strandkål, skvalderkål og hyben. 

Hun har også gennem længere periode sparret sammen til en Hurom H320 og en Vitamix. De dyre maskiner er ikke et must, men for Jean har de været en god investering i hendes hverdag og det grønne køkken. 


Jeans råd til at lave juice på budget 

 • Start med en billigere juicemaskine og spar evt. op til en god slowjuicer
 • Køb ind efter tilbud og grøntsager i sæson
 • Brug alt (kom f.eks. resten af dit spidskål i juice eller lasagne) 
 • Hent gratis i naturen 

 

Vi er utrolig inspirerede af Jeans viljestyrke og gåpåmod. Trods et liv der har budt på udfordringer, vælger hun at vende hendes muligheder til noget positivt og er hver dag en stor inspiration for mange. 

Relaterede produkter