• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vitamix

Leder du efter en blender i verdensklasse? Så er du kommet til det rette sted, for Vitamix er suverænt de bedste på markedet. Der er mange andre mærker, der forsøger at efterligne dem, men de når dem ikke til sokkeholderne. Men de er også oppe imod næsten 100 års håndværk og ekspertise. Ikke underligt at det er Mads Bos absolutte favorit. Vitamix-blendere er ideelle til smoothies, men også gode til at lave supper, lækre is, dressinger, mel, pandekagedej og hakke grøntsager til salaten. Mange bruger maskinen flere gange om dagen. 
Når du vælger model, skal du ikke kun gå efter lækkert design, der matcher dit køkken, men også ydeevne og holdbarhed. Uanset hvilken, vil du få en trofast og robust følgesvend i køkkenet i 15-20 år – og det tegner til at blive et sundt venskab!

Vitamix

Blendere i verdensklasse

Hos High on Life fører vi lige nu seks forskellige modeller – Explorian E310, E320, E520, A2300i, A2500i og A3500i. Modellerne har et lækkert stilrent design og kommer i både rustfrit stål, sort stål, hvid, rød og sort. Men udseende er ikke alt! Til smoothies er det vigtigt, at blenderen er robust, og at den håndterer hårde råvarer så let som en leg. Du skal jo kunne bruge frosne varer – for eksempel frosne grøntsager og isterninger – i dine smoothies. Frosne råvarer er en smal sag – med sådan en sværvægter på køkkenbordet tager det ikke mange øjeblikke at lave en lækker smoothie med spinatkugler fra fryseren, som du kan tage med på arbejde, til træning – ja, på farten! Ud over frosne grøntsager er der også hårde fødevarer såsom nødder og kerner, som denne kraftkarl moser til en ensartet masse uden skyggen af anstrengelse.

Hemmeligheden bag Vitamix kvaliteten

Hemmeligheden ligger i ydeevnen. Når du starter en Vitamix-blender, lyder det nærmest som en bil eller motorcykel, der gasser op. En Vitamix-blender konkurrerer nærmest med græsslåmaskiner i hestekræfter; den sætter gang i dine frugter og grøntsager – og dit helbred – og du har din eksotiske, kernesunde smoothie færdig på sekunder. Det er en maskine, der kan larme – larme af kvalitet.
Det, der får Vitamix til at skille sig ud, er designet af kniven og kanden. Koblingen mellem kanden og motoren er normalt blenderens akilleshæl, men ikke for denne her. Her er koblingen af metal, hvilket gør den ekstremt robust. Rengøringen er snildt klaret; de er designet til at være nemme at gøre rent – i omegnen af 30 sekunder. Lyder det ikke som en drøm? Til sidst er der også indbyggede sikkerhedsmekanismer i alle modeller. Læs mere om Vitamix kvaliteten her.

Blender der kan lave tykke smoothies

Med blenderen følger en tamper, som giver dig mulighed for at lave virkelig tykke smoothies. Almindelige blendere er ikke velegnede til at lave tykke smoothies: Hvis du forsøger, oplever du, at frugt- og grøntsagsmassen hæver sig over kniven, og du må slukke blenderen for at stoppe det ned over kniven igen. Du skal ikke være bange for at lave de vildeste og tykkeste dessertsmoothies – det klarer den fint! Med denne blender kan du lave en smoothie, der er så tyk, at hvis du kaster den op i loftet, så bliver den siddende!

Vitamix Ascent – en ny generation af powerblendere

Vitamix Ascent er Vitamix’ seneste skud på stammen af Premium blendere. Foruden den vanlige saft og kraft, der kendetegner Vitamix, forener serien – i endnu højere grad end tidligere – moderne og eksklusivt design med nutidens krav til sikkerhed og funktionalitet.Unikt ved Vitamix Ascent serien er, at din blender er udstyret med et intuitivt kontrolpanel og en interlock funktion, hvor motoren stopper, hvis låget eller kanden løftes. Ved hjælp af SELF-DETECT™ teknologi regulerer blenderne selv blendertid og hastighed ud fra kandens størrelse. Du kan derudover vælge mellem en række kander og beholdere, som er designet til at passe præcis til dine behov. Læs mere om Ascent serien her.

Kvalitet med (næsten) 100 år på bagen

Vitamix er et familieforetagende, der har sin begyndelse i USA i 1921, og som i dag føres videre af fjerde generation. Så mange års erfaring har givet dem et bundsolidt know-how, og de producerer og leverer udelukkende state of the art-køkkenapparater. Mads Bo anbefaler – og er selv flittig bruger af – TNC5200-modellen. Det er hans favoritmaskine – og som forhenværende automekaniker ved han, hvad han taler om. TNC-modellen har ikke ændret design i 15 år. Hvorfor? Fordi det spiller. Det er design, der er lavet til at holde. Det er håndværk, der nægter at give efter for brug-og-smid-væk-kulturen. A2500i og A3500i-modellen har et suppeprogram – smæk en gang rå broccoli m.m. i blenderen, og du har en gloende hed suppe på fem minutter. Det eneste, du skal gøre, er at lade maskinen gøre al arbejdet: at skabe ren – og rå – friktion.

Køb Vitamix-blender hos High on Life

Prisen på Vitamix-blender ligger mellem 4.900 og 7.300 kr. Det tilbud inkluderer 7 - 10 års motorgaranti (og en forventet levetid på 15-20 år!) Hvis kontakten går, eller du oplever problemer på motoren, sender du den bare ind til High on Life – vi fikser det, selv efter flere år. Tag et kig rundt på hjemmesiden, eller tag kontakt til os for mere vejledning. Vores udbud og tilbud vokser hele tiden! Happy blending!