Lun quinoasalat

Quinoasalat med rødbede, rødløg og rucola

Lun quinoasalat | Quinoasalat med rødbede, rødløg og rucola

Sæt kulør på middagsbordet med vores smukke og farverige quinoasalat.

Denne lune salat er fyldt med næringsrige quinoa som i kombination med bagte rødbeder og rødløg, bidrager med en masse smag og sødme - en eksplosion af friskhed, der efterlader dig opfyldt og tilfreds.

Du kan med fordel lave en stor portion og nyd resterne som en velsmagende frokost næste dag.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 dl quinoa + 6 dl vand
  • 4 rødløg
  • 4 rødbeder
  • 3 store tomater
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • 75 g rucola

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200°C varmluft

  2. Sæt quinoaen over at koge i ca. 20 minutter

  3. Skræl og skær rødbederne til små tern

  4. Skær rødløg i otte dele

  5. Skær tomater i otte dele

  6. Bland rødbeder, rødløg og tomater på en bageplade med olie, salt og peber

  7. Bag i 30 minutter

  8. Lad det køle lidt ned

  9. Hak rucola groft

  10. Bland alle ingredienserne i en skål til den lune salat

  11. Top evt. med saltede mandler