• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Kvantefysikken kan lære os mange ting - blandt andet forståelsen af at alt er energi og at vores tanker har en direkte indflydelse på vores velbefindende. Se videoen hvor Mads Bo taler med forfatter Henning R. Jensen og læs mere her.

Bogen 'Derfor skaber du dit eget liv - med baggrund i kvantefysikken' er et konkret redskab til at skabe et liv ved hjælp af tanker og følelser. Den er et kærlighedsbudskab, som Mads Bo siger. I bogen forklarer han, hvor simpelt det kan være - ved hjælp af tanker og energi - at ændre sit liv med baggrund i kvantefysikkens teorier.

Ændring af vaner

Ændring af vaner handler om bevidsthed, ellers overtager rutinetænkning. Det er hårdt at bryde vaner, men her er repetition nøglen. Det er ligesom at lære at cykle, der også handler om repetition. Det tager typisk 21 dage at få en ny vane.
Derfor skal man også træne sit nærvær og bevidsthed, så man ikke kommer i uønskede mønstre. Det er altså vigtigt at man holder fast og får gjort ting, der kan være med til at ændrer ens underbevidsthed.

Taknemmelighed er vigtigt

Noget af det vigtigste er at føle taknemmelighed, fordi det har en højere frekvens og skaber et bedre elektromagnetisk felt omkring en. 
Et godt råd er at bade sig selv i taknemmelighed - f.eks. inden sengetid og spørge sig selv: “hvad er jeg taknemmelig for i dag?”. Henning forklarer at han også altid siger: "Det bliver en fantastisk dag i dag”.

Giv slip på de dårlige følelser

De følelser man har, skal man møde og mærke. Man skal ikke flygte fra dem, men man skal heller ikke hænge sig i dem. Når man har følt dem, skal man også kunne give slip, så de negative tanker og følelser ikke dyrkes. 
Det man forestiller sig, ender man med at skabe. Hold på de gode tanker i 15 sekunder, så er der større sandsynlighed for, at de lykkes.

Et spindelvæv

Kvantefysik er et spindelvæv, der er forbundet, hvor vibrationer sendes ud i, så vævet påvirker hinanden. Man skal være opmærksom på at elske sig selv for den, man er - ikke for det, man gør. “Dine tanker starter energien, dine følelser forstærker den, og dine handlinger giver momentum" forklarer Henning.
Man handler på sine følelser, derfor kan man ved at ændre sine tanker ændre sine handlinger. 

Tre punkter til mere selvkærlighed

Tanker og følelser udsender elektromagnetiske bølger. Frekvensen er højere, og giver dermed mere energi og man er mere harmonisk, når man har positive tanker. Hvis man starter med at elske sig selv, så vil man tiltrække andre gode ting, fordi man vil møde de ting, man resonerer med. Du har derfor muligheden for at tage ansvaret tilbage med mere selvkærlighed:

  1. Ros dig selv for den, du er

  2. Gøre ting, du elsker

  3. Stop med at kritisere dig selv 

Du kan lære mere og læse om kvantefysik i Hennings bog "Derfor skaber du dit eget liv - med baggrund i kvantefysikken" her.

Relaterede produkter