Italiensk baghyler

Ristet rugbrød med tomat

Italiensk baghyler | Ristet rugbrød med tomat

Vi elsker pizza. Smagen, duften og hele oplevelsen. Men det er ikke altid vi har lyst til at gå planke ud med hvedemel, derfor har vi laet denne sundere og grovere udgave med rugbrød. Tag ikke fejl - det smager fantastisk.

Du kan med fordel variere fyldet med grillede artiskokker, rød peber, oliven, soltørrede tomater eller lignende.

Italienerne får baghjul, og vi siger ja tak til flere fibre, bedre fordøjelse og mere energi.

Find andre lækre opskrifter i bogen "Super Simpel Sundhed".

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 4 skiver rugbrød
  • 2 tomater
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 dåse tomatpure
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • Oregano
  • Salt og peber
  • Evt. lidt revet ost

Fremgangsmåde

  1. Hvidløg pilles og presses, blandes med olivenolie, tomatpuré, salt og peber og smøres på rugbrødet

  2. Rødløg og tomat skæres i skiver og lægges derefter oven på rugbrødet

  3. Tilføj evt. oregano og økologisk ost

  4. Bages 15 minutter ved 180°C (ovn) - kan også bages i airfryer

Note

Hvis dit ønske er et overlegent energioverskud, så husk altid at tygge maden grundigt.