Blåbær islagkage

Islagkage med blåbær og cashewnødder

Blåbær islagkage | Islagkage med blåbær og cashewnødder
Vil du skabe lidt mere fest og farver skulle du prøve at sammensætte dine yndlingssmoothies til en islagkage. Den skal godt nok lige forbi fryseren lidt længere tid, men det er efter vores mening absolut ventetiden værd. Du kan bruge alle dine yndlingssmoothies og alle farver. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”Power Blending” – Verdens hurtigste fastfood.

Få tips og tricks til at lave is på din Vitamix her.

Læs mere om blåbær her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Kagebund

  • 300 g mandler
  • 200 g dadler uden sten
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 spsk honning
  • Knivspids salt
  • Fyld

  • 5 dl cashewnødder
  • 2 dl frosne blåbær

  • 1 dl citronsaft (saft fra 1-2 citroner)
  • 1/2 dl agavesirup
  • 1 dl kokosolie
  • 2 dl kokosmælk

Fremgangsmåde

  1. Start med at blende alle ingredienserne til bunden først. Blend gerne på hastighed 1-3, i 30-40 sekunder. Brug gerne tamperen undervejs, indtil både dadler og mandler er nogenlunde blendet ud

  2. Fordel massen i en springform og pres den godt sammen. Opskriften her passer til en springform på ca. 20-24 cm

  3. Blend alt fyldet og hæld det oven på bunden i springformen. Pynt evt. med guldglimmer, rosenblade, hakkede mandler der er ristet i honning eller lign

  4. Sæt isen i fryseren i minimum 2-3 timer, og tag den gerne ud ca. en halv time inden den skal serveres