Indian power

Vegansk kikærteret

Indian power | Vegansk kikærteret

Lækkert og proteinholdigt tilbehør til den grønne salat eller som en hurtig frokost.

Retten er hurtig og nem at tilberede og smager forbavsende godt. Man skal bestemt ikke undervurdere denne delikate ret, som efterlader én mæt, glad og tilfreds. 

Prøv andre plantebaserede retter fra bogen 'Super Simpel Sundhed'.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 spsk kokosolie eller god gammeldags smør

  • 1 spsk Tamari eller soja

  • 400 g kogte kikærter eller 1 dåse

  • 8 frosne eller optøede spinatkugler (optimalt helbladet)

  • 2 tsk karry

  • 1 knivspids chili

  • 1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • ½ -1 dl ris-, soja- eller kokosmælk

  • Salt og peber

  • Evt. frisk citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Kog kikærterne efter anvisningen på pakken og kog gerne ekstra til senere på ugen eller til fryseren. Alternativt kan du med fordel og lethed bruge kikærter på dåse, de skal ikke koges, men blot skylles under hanen i en si inden brug

  2. Kokosolien varmes op på panden, og karry, chili og soja svitses sammen med spinat og kikærter

  3. Tilsæt ½ -1 dl mælk og grøntsagsbouillon og smag til med karry, salt og peber

  4. Tilføj evt. frisk citronsaft, hvis du har det