• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Hokkaidogryde

Med grønkål og kikærter

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Hokkaido er en genial spise og så smager den bare fantastisk.

I denne ret får hokkaidoen en mere cremet konsistens, hvor kikærter og grønkål er med til at give retten bid. 

Hokkaidoens milde og søde smag falder i god jord hos både børn og voksne. Vi er derfor sikre på, at denne ret bliver en go to hverdagsret i efterårsmånederne.

Ingredienser

  • 1 løg
  • 3 hvidløg
  • 1 tsk frisk ingefær
  • 1 hokkaido
  • 1 spsk grøntsagsboullion fra Herbamare
  • 100 g røde linser
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse kikærter
  • 200 g grønkål
  • 1 tsk chiliflager
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • olivenolie
  • Servér med ris og avokado

Fremgangsmåde

  1. Hak løg, hvidløg og ingefær fint og svits i en gryde med olivenolie
  2. Skræl hokkaido og skær i mundrette stykker
  3. Kom hokkaido, 3/4 liter vand, grøntsagsboullion og røde linser i gryden
  4. Lad det koge i 15 minutter
  5. Blend groft med en stavblender, så der stadig er stykker af hokkaido
  6. Kom hakkede tomater, kikærter, salt, peber og chiliflager i gryden
  7. kog yderliger 15 minutter
  8. Riv grønkål i mundrette stykker og kom det i gryden
  9. Lad det simre 19 minutter
  10. Servér med ris og avokado på toppen