Grøntsagssuppe

Suppe med broccoli, kartofler og porre

Grøntsagssuppe | Suppe med broccoli, kartofler og porre

En lækker suppe med masser af power.

Vi er vilde med supper - det er en genial måde at øge dit grøntsagsindtag på, og på en og samme tid varme krop og sjæl. 

Denne milde grøntsagssuppe kan spises og alle, og vil være et godt indspark til din vegetariske madplan. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 broccoli
  • 2 porrer
  • 2 små kartofler (evt. kogte fra dagen før)
  • 1 skalotteløg
  • 1½ spsk olivenolie
  • ½ l vand
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Snit løgene fint og kom dem i en gryde med lidt olivenolie

  2. Svits løgene let (de må ikke blive brune)

  3. Kom broccoli, kartofler og porre i (disse skal skæres i små stykker) og svits i ca. 6-7 minutter

  4. Tilsæt herefter ½ l vand – det skal lige dække grøntsagerne

  5. Lad det stå og småkoge i ca. 10 minutter

  6. Kom grøntsagerne i din blender sammen med en smule af vandet

  7. Blend og tilfør mere vand til den rette konsistens er nået

  8. Suppen kommes tilbage i gryden, og der krydres med salt og peber