Grønne dadelkugler

Dadelkugler mandler og pebermynte

Grønne dadelkugler | Dadelkugler mandler og pebermynte

Det er sjovt at lege lidt med farverne, når der skal rulles dadelkugler.
Her har vi græskarprotein pulver, men du kan også indfarve kokosmed med rødbede- eller gurkemeje saft.

Perfekt til picnic og den lille lækkersult.

Prøv andre plantebaserede retter og lækkerier fra Mads Bos bog 'Super Simpel Sundhed'.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 200 g økologiske dadler
  • 100 g økologiske mandler
  • 40 g jomfru kokosolie
  • 45 g økologisk kokosmel
  • 30 g kakao
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 10 dråber pebermynteolie
  • Rå græskar proteinpulver

Fremgangsmåde

  1. Kør det hele, på nær proteinpulver, i en foodprocessor eller blender, indtil massen er lind og sammenhængende

  2. Trilles til kugler, vendes i rå græskar proteinpulver og stilles i køleskab nogle timer før servering