• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Glutenfri Pizzadej

med butterbeans og boghvede

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Vi elsker pizza - smagen, duften og hele den sprøde oplevelse. 

Derfor har han udviklet en sundere og mere proteinrig pizzabund, som er lavet specielt til dig, der gerne vil undgå hvedemel og gluten. 

Hjemmelavet pizza giver anledning til hygge i køkkenet med din familie. I kan lave hver jeres personlige udgave, som er toppet med lige dét, i ønsker.

Ingredienser

  • 3 dl forkogte butterbeans
  • 2 æg
  • 3 spsk boghvedemel
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser i din blender ved højeste hastighed i ca. 30 sekunder
  2. Hæld den flydende dej ud på en bageplade og fordel massen så det bliver et tyndt lag
  3. Bag pizzabunden uden fyld i ca. 10 minutter ved 200 grader varmluft
  4. Smør derefter pizzaen med pesto eller tomatpuré og tilføj dine yndlingsfyld og krydderier
  5. Bag pizzaen i yderligere 10-15 minutter ved 200 grader varmluft