Glutenfri Pizzadej

Glutenfri pizzadej med bønner

Glutenfri Pizzadej

Vi elsker pizza - smagen, duften og hele den sprøde oplevelse. 

Derfor har han udviklet en sundere og mere proteinrig pizzabund, som er lavet specielt til dig, der gerne vil undgå hvedemel og gluten. 

Hjemmelavet pizza giver anledning til hygge i køkkenet med din familie. I kan lave hver jeres personlige udgave, som er toppet med lige dét, i ønsker.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 dl forkogte butterbeans
  • 2 æg
  • 3 spsk boghvedemel
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser i din blender ved højeste hastighed i ca. 30 sekunder

  2. Hæld den flydende dej ud på en bageplade og fordel massen så det bliver et tyndt lag

  3. Bag pizzabunden uden fyld i ca. 10 minutter ved 200°C varmluft

  4. Smør derefter pizzaen med pesto eller tomatpuré og tilføj dine yndlingsfyld og krydderier

  5. Bag pizzaen i yderligere 10-15 minutter ved 200°C varmluft