• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Glutenfrie eftermiddagsboller

Med havre- og rismel

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Lækre glutenfri boller med havre- og rismel, der smager skønne - perfekt til en lækker eftermiddagssnack.

Bollerne er lavet med hjemmelavet havre- og rismel, som du hurtigt og nemt kan lave på din Vitamix. 

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3 dl havredrik
  • 3 spsk. loppefrøskaller
  • 1 spsk. honning eller sukker
  • 25 g smør
  • 1 tsk salt
  • 150 g rismel
  • 100 g glutenfri havremel

Fremgangsmåde

  1. Lun havredrik i gryde
  2. Kom det i en skål sammen med gær og rør rundt til gæret er opløst
  3. Tilføj honning og loppefrøskaller og pisk til du har en geleagtig konsistens
  4. Kom skiftevis smeltet smør og salt, havre - og rismel i og rør det godt sammen - hvis du har en Vitamix tørkande, så kan du nemt selv lave din egen mel ud af hele korn
  5. Brug en ske til at placere bollerne på bagepladen og lad dem hæve i 1-2 timer
  6. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  7. Når bollerne er hævet, pensles de med æg og bages i ca. 20 minutter til de er gyldne og faste