• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

De Buyer Mineral B country sauterpande 32 cm

Stegepande
De Buyer Mineral B country sauterpande 32 cm
Vær den første til at bedømme dette produkt
999 kr.
9 stk. på lager
Fri fragt

Oplev autentisk fransk håndværk og kulinarisk ekspertise med de Buyer sauterpande i jern. 

 • 32 cm
 • Fri for al PFAS og PTFE
 • Livstidsgaranti
 • Velegnet til alle kogeplader inkl. induktion

Læs mere

ELLER

  Produktinformation

  Giv dit køkken en gevaldig opgradering med professionelle sauterpander i jern fra franske de Buyer - nøglen til perfekt stegning og enestående smag.

  Fremstillet af 99% rent jern er denne pande skabt til at vokse i karakter over tid og udvikle en naturlig non-stick overflade. Med sin robuste konstruktion, høje kanter og ergonomiske håndtag er sauterpanden designet til at levere professionelle resultater i dit eget køkken - den er ideel til sautering, stegning og langsomme tilberedninger.

  OBS: Du skal være opmærksom på, at håndtagene vil blive varme.

  De Buyer - en pande for livet 

  Hos High on Life har vi længe ledt efter en sauterpande, der lever op til vores krav og kvalitet, så man ikke skal skifte sauterpande hvert andet år. Med sauterpanderne fra de Buyer få du en pande, der er fri for giftige kemikalier og belægninger, såsom PFOA og PTFE, og er derimod beskyttet af naturlig bivoks. 

  De Buyer sauterpander er bestemt ikke for alle, og kræver tålmodighed grundet den jævne vedligholdelse, som panden skal have. De Buyers sauterpande er derimod ideel til dig, der vil have en pande, som holder hele livet samt ønsker at tilberede sunde og lækre måltider uden at gå på kompromis. 

  Desuden kan panden anvendes på alle kogeplader inkl. induktion.


  Inden du bruger sauterpande fra de Buyer første gang 

  Sauterpanden er fremstillet af kraftigt kvalitetsjern, som er belagt med bivoks, hvilket giver en beskyttende finish mod oxidation og forbedrer non-stick-egenskaberne, jo mere den bruges. Men før panden bruges første gang, skal du coate den, hvilket foregår således:

  1. Vask panden i varmt vand (brug aldrig opvaskemiddel)
  2. Tør panden af, og varm den op på dit komfur
  3. Tilsæt et godt lag olie (evt. vindruekerneolie) på pandens bund og lad det brænde ind, indtil det begynder at ryge (brug IKKE olivenolie eller kokosolie til denne proces)
  4. Sluk for varmen når panden ryger og lad panden køle helt af
  5. Hæld overskydende olie af
  6. Tør panden fri for olie med køkkenrulle
  7. Nu er din pande klar til brug

  Jo flere gange du bruger panden, jo mørkere vil den blive - dette er helt naturligt. Jo mørkere din pande er, jo bedre er den. For at vedligeholde panden bedst muligt og bevare dens non-stick effekt, anbefaler vi at give den en let oliering efter brug.


  Rengøring af de Buyer sauterpande

  Det er meget vigtigt, at du IKKE bruger opvaskemiddel, når du rengør panden eller kommer den i opvaskemaskinen. Rengør blot med varmt vand og tør af med et viskestykke. Tilsæt en smule olie, og brug et stykke køkkenrulle til at smøre hele stegefladen ind. Din pande er nu klar til at blive brugt igen.

  Hvis der sidder madrester fast efter brug, skal du bruge en blød børste eller skrubbesvamp med lidt varmt vand. Brug ikke skuremidler eller hårde rengøringsmidler, da det kan beskadige panden og den stick-belægning du har opbygget.

  Da panden er fremstillet i jern, kan der forekomme rust. Dette kan du brænde af ved høj varme med lidt fedtstof og derefter tørre den grundigt af med et viskestykke.

  Anden information 

  • 2,5-3 mm tykkelse
  • Ovnsikker i 10 min ved 200°C

  Specifikationer

  Fakta
  Jern
  Produceret i
  Frankrig
  Produkttype
  Stegepande
  Mål (BxLxH)
  32 cm
  Vægt
  2,26 kg
  Varenr.
  3011245654320

  Inspiration

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: De Buyer Mineral B country sauterpande 32 cm

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner