• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

De Buyer Lyonnaise Mineral B stegepande 26 cm

Stegepande
De Buyer Lyonnaise Mineral B stegepande 26 cm
Vær den første til at bedømme dette produkt
579 kr.
8 stk. på lager
Fri fragt

Tag din madlavning til næste niveau med de Buyer jernpande og nyd smagfulde og autentiske måltider hver gang.

 • 26 cm
 • Fri for al PFAS og PTFE
 • Livstidsgaranti
 • Velegnet til alle kogeplader inkl. induktion

Læs mere

ELLER

  Produktinformation

  Giv dit køkken en gevaldig opgradering med professionelle stegepander i jern fra franske de Buyer - nøglen til perfekt stegning og enestående smag.

  Fremstillet af 99% rent jern er denne pande skabt til at vokse i karakter over tid og udvikle en naturlig non-stick overflade. Med sin robuste konstruktion og ergonomiske håndtag er stegepanden designet til at levere professionelle resultater i dit eget køkken. 

  OBS: Du skal være opmærksom på, at håndtaget på denne model bliver varmt. 

  De Buyer - en pande for livet 

  Hos High on Life har vi længe ledt efter en stegepande, der lever op til vores krav og kvalitet, så man ikke skal skifte stegepande hvert andet år. Med stegepanderne fra de Buyer få du en pande, der er fri for giftige kemikalier og belægninger, såsom PFOA og PTFE, og er derimod beskyttet af naturlig bivoks. 

  De Buyer stegepander er bestemt ikke for alle, og kræver tålmodighed grundet den jævne vedligholdelse, som panden skal have. De Buyers stegepande er derimod ideel til dig, der vil have en pande, som holder hele livet samt ønsker at tilberede sunde og lækre måltider uden at gå på kompromis. 

  Desuden kan panden anvendes på alle kogeplader inkl. induktion.


  Inden du bruger stegepande fra de Buyer første gang 

  Stegepanden er fremstillet af kraftigt kvalitetsjern, som er belagt med bivoks, hvilket giver en beskyttende finish mod oxidation og forbedrer non-stick-egenskaberne, jo mere den bruges. Men før panden bruges første gang, skal du coate den, hvilket foregår således:

  1. Vask panden i varmt vand (brug aldrig opvaskemiddel)
  2. Tør panden af, og varm den op på dit komfur
  3. Tilsæt et godt lag olie (evt. vindruekerneolie) på pandens bund og lad det brænde ind, indtil det begynder at ryge (brug IKKE olivenolie eller kokosolie til denne proces)
  4. Sluk for varmen når panden ryger og lad panden køle helt af
  5. Hæld overskydende olie af
  6. Tør panden fri for olie med køkkenrulle
  7. Nu er din pande klar til brug

  Jo flere gange du bruger panden, jo mørkere vil den blive - dette er helt naturligt. Jo mørkere din pande er, jo bedre er den. For at vedligeholde panden bedst muligt og bevare dens non-stick effekt, anbefaler vi at give den en let oliering efter brug.


  Rengøring af de Buyer stegepande

  Det er meget vigtigt, at du IKKE bruger opvaskemiddel, når du rengør panden eller kommer den i opvaskemaskinen. Rengør blot med varmt vand og tør af med et viskestykke. Tilsæt en smule olie, og brug et stykke køkkenrulle til at smøre hele stegefladen ind. Din pande er nu klar til at blive brugt igen.

  Hvis der sidder madrester fast efter brug, skal du bruge en blød børste eller skrubbesvamp med lidt varmt vand. Brug ikke skuremidler eller hårde rengøringsmidler, da det kan beskadige panden og den stick-belægning du har opbygget.

  Da panden er fremstillet i jern, kan der forekomme rust. Dette kan du brænde af ved høj varme med lidt fedtstof og derefter tørre den grundigt af med et viskestykke.

  Anden information

  • 2,5-3 mm tyk kvalitet
  • Ovnsikker i 10 min ved 200°C

  Specifikationer

  Fakta
  Jern
  Produceret i
  Frankrig
  Produkttype
  Stegepande
  Mål (BxLxH)
  26 cm
  Vægt
  2 kg
  Varenr.
  3011245610265

  Inspiration

  Relaterede artikler

  • Vegetarisk hverdag

   I denne guide sætter vi fokus på planterne, for uanset hvilken kostretning du følger – så er det planterne som er afgørende. Følg med og få masser af tips og viden til at leve plantebaseret eller snuppe et par kødfrie dage.

   Læs mere

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: De Buyer Lyonnaise Mineral B stegepande 26 cm

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner