Blomkålsbagel

Bagels med blomkål og mozzerella

Blomkålsbagel | Bagels med blomkål og mozzerella

Giv din morgenmad eller frokost et sundere twist med vores geniale blomkålsbagels.

Disse lækre alternativer til klassiske bagels er lavet med nærende blomkål og giver dig den samme skønne bageloplevelse, men med et ekstra boost af grøntsager - oplagt måde at øge dit grøntsagsindtag på.

Hver bid er en fest af smag og konsistens - sprød udenpå og blød indeni, perfekt til at smøre din yndlingsspread på.

Disse blomkålsbagels er den ultimative kombination af sundhed og nydelse. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Dej

  • 1 lille blomkål
  • 1 dl mandelmel
  • 1⁄2 dl kokosmel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 100 g revet mozzarella
  • 3 æg
  • Et nip salt
  • Pensling

  • 1 æg
  • 2 tsk sesam
  • 2 tsk. sort sesam
  • 1 tsk. flagesalt

Fremgangsmåde

    Dej

    1. Forvarm ovn på 200°C varmluft

    2. Blend blomkålen i din blender, hæld det ud på et rent viskestykke og pres så meget saft som muligt ud

    3. Kom blomkål i en skål med de resterende ingredienser til dejen

    4. Bland til en klistret dej

    5. Fordel dejen i fire lige store klatter på en beklædt bageplade

    6. Med fugtige finger former du dem runde og lavet et hul i midten med en finger

    Pensling

    1. Bland sesam, sort sesam og flagesalt I en skål

    2. Pensl dine bagels med æg og drys blandingen udover

    3. Bag i 20-25 minutter