• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Blomkålsbagel

Med blomkål og mozzarella

(0 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Giv din morgenmad eller frokost et sundere twist med vores geniale blomkålsbagels.

Disse lækre alternativer til klassiske bagels er lavet med nærende blomkål og giver dig den samme skønne bageloplevelse, men med et ekstra boost af grøntsager - oplagt måde at øge dit grøntsagsindtag på.

Hver bid er en fest af smag og konsistens - sprød udenpå og blød indeni, perfekt til at smøre din yndlingsspread på.

Disse blomkålsbagels er den ultimative kombination af sundhed og nydelse. 

Ingredienser

Dej
  • 1 lille blomkål
  • 1 dl mandelmel
  • 1⁄2 dl kokosmel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 100 g revet mozzarella
  • 3 æg
  • Et nip salt
Pensling
  • 1 æg
  • 2 tsk sesam
  • 2 tsk. sort sesam
  • 1 tsk. flagesalt

Fremgangsmåde

Dej
  1. Forvarm ovn på 200 grader varmluft
  2. Blend blomkålen i din blender, hæld det ud på et rent viskestykke og pres så meget saft som muligt ud
  3. Kom blomkål i en skål med de resterende ingredienser til dejen
  4. Bland til en klistret dej
  5. Fordel dejen i fire lige store klatter på en beklædt bageplade
  6. Med fugtige finger former du dem runde og lavet et hul i midten med en finger
Pensling
  1. Bland sesam, sort sesam og flagesalt I en skål
  2. Pensel dine bagels med æg og drys blandingen udover
  3. Bag i 20-25 minutter