Vegetarbøffer på juicepulp

Vegetarbøffer med grøntsager

Vegetarbøffer på juicepulp | Vegetarbøffer med grøntsager

 

Er du i tvivl om, hvordan du kan bruge din juicepulp i stedet for at smide det ud? Så skal du give dig i kast med de lækre vegetarbøffer.

Det geniale ved opskriften er, at du kan burge lige præcis den juicepulp, som du står med. 

Opskriften er udviklet af Louise Weng, som drak sig fri for medicin med juice og smoothie.

Du kan læse hele Louises historie her.

Find flere inspirerende opskrifter med juicepulp her - så mindsker du madspild.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Vegetarbøffer

  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • Saft fra ½ lime
  • 3 spsk. frisk persille
  • 350 g juicepulp
  • 400 g kikærter
  • 75 g kikærtemel
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk røget paprika
  • ½ tsk chiliflager
  • 1 tsk spidskommen
  • Smag til med salt og peber
  • Hvidløgs-cashewdip

  • 2 hvidløg
  • 100 g cashew (lagt i blød i 2 timer)
  • 1-2 tsk gærflager
  • 1½ dl plantemælk
  • Saft fra ½ lime
  • Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde

    Vegetarbøffer

    1. Hak løget groft

    2. Kom kikærter, løg, hvidløg, limesaft og krydderier i en foodprocessor eller blender og puls 5-6 gange

    3. Tilsæt kikærtemel og puls 2-3 gange. Skrab evt. siderne

    4. Tilsæt juicepulp og persille og puls max. 2-3 gange

    5. Form til lige store bøffer og steg dem på panden til de er gyldenbrune

    Hvidløgs-cashewdip

    1. Kom alle ingredienser i din blender og kør indtil cremet konsistens