Spidskålssalat med gulerødder

Salat med kål og gulerødder

Spidskålssalat med gulerødder

Her får du en frisk og nem salat, som går godt til alle retter. Den kan sagtens klare sig en dag i køleskabet, så lav endelig rigeligt.

Passer sig også som et let alternativ til coleslaw, hvis du gerne vil undgå den tunge dressing.

Find flere lækre salatopskrifter her.

Prøv også Mads Bos opskriftsbog "Super Simpel Sundhed".

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1/2 spidskål
  • 6 mellemstore gulerødder

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike

  • 1 spsk honning
  • Saft fra ½ citron
  • 1 tsk sennep
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Riv hvidkål meget tyndt. Del gulerødderne på midten og skræl dem med en kartoffelskræller, så der bliver små spåner på 8-10 cm

  2. Bland olivenolie, honning, citron og sennep til en dressing og smag til med salt og peber

  3. Hæld over og bland med salaten