Rødbedesalat med kikærter

Salat med kikærter og rødbede

Rødbedesalat med kikærter | Salat med kikærter og rødbede

Smuk, sund og indbydende er ord, som bedst beskriver denne salatfavorit. Kikærterne har et højt indhold af protein og fibre, hvilket gør denne salat meget mættende.

Ingefæren hjælper med til at gøre salaten ekstra frisk og lækker. Salater er lækre - især når de indeholder andet end blot iceberg, kinakål og dåsemajs.

Prøv andre plantebaserede retter fra bogen 'Super Simpel Sundhed'.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 200 g kogte kikærter eller ½ dåse
  • 2 mellemstore rødbeder
  • 1 tsk finthakket ingefær
  • 2 håndfulde rucola
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk Tamari eller soja
  • Saft fra ½ citron
  • 1 spsk æblecidereddike

Fremgangsmåde

  1. Kog kikærterne efter anvisningen på pakken og kog gerne ekstra til senere på ugen eller til fryseren. Alternativt kan du bruge kikærter på dåse, de skal ikke koges, men blot skylles under hanen i en si inden brug

  2. Rødbederne skrælles, rives og kommes i en salatskål. Tilføj rucola, kogte kikærter og den finthakkede ingefær

  3. Det hele blandes grundigt sammen med dressingen, der består af olivenolie, soja, citron og æblecidereddike