Rødbedesalat

Rødbedesalat med peberrod og feta

Rødbedesalat | Rødbedesalat med peberrod og feta

En simpel og velsmagende rødbedesalat, der består af få ingredienser og en kraftfuld vinaigrette - det oplagte tilbehør til din aftensmad. 

Rødbedens søde og lidt jordede smag kamufleres i den grad ved at kombinere dem med den syrlige vinaigrette, det skarpe fra peberoden og det fede fra fetaen. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 store rødbeder (ca. 300 g)
  • 1 stort rødløg
  • 15 g peberrod
  • 250 g feta
  • 2 spsk. olie
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. dijon sennep
  • 2 tsk. akacie honning
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Bland olie, æblecidereddike, dijon sennep, akacie honning, salt og peber i en skål

  2. Skræl rødbederne og riv dem groft

  3. Skær rødløget i halv og snit fine, tynde skiver

  4. Kom rødbede og løg i skålen

  5. Tilsæt peberrod og feta

  6. Bland alt godt sammen og nyd