Pærecarpaccio

Pærecarpaccio med valnødder og vinaigrette

Pærecarpaccio | Pærecarpaccio med valnødder og vinaigrette

Denne forfriskende pærecarpaccio er det perfekte tilbehør til din aftensmad. Den er nem og hurtig at lave og kræver få ingredienser.

De sprøde pærer i kombination med den syrlige vinaigrette og det salte parmesan er en smagseksplosion i din mund - og så er det en genial måde at få brugt efterårets mange pærer på. 

Ved at bruge OIL by High on Life i vinaigretten hjælper pærecarpaccioen også med at opfylde de fleste behov for essentielle fedtsyrer.

Find flere lækre salatopskrifter her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Salat

  • 2-3 pærer
  • 1 dl valnødder
  • Parmesanost
  • Mynte
  • Vinaigrette

  • 2 spsk OIL by High on Life

  • 2 spsk olivenolie

  • 2 spsk æblecidereddike

  • Saft og skal fra citron
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

    Salat

    1. Rist valnødder på en tør pande indtil de tager farver og lad dem køle

    2. Hak valnødder groft

    3. Skær pære i meget tynde skiver. Du kan med fordel bruge et mandolinjern

    4. Fordel de tynde skiver af pære på en tallerken og dryp vinaigrette udover

    5. Fordel valnødder, flager af parmesanost og mynteblade

    Vinaigrette

    1. Bland OIL by High on Life, olivenolie, æblecidereddike og smag til med saft og skal fra citron samt salt og peber