Julesalat

Salat med rødbede, gulerod og fennikel

Julesalat | Salat med rødbede, gulerod og fennikel

Sødmefuld, frisk og lækker julesalat.

Tilsæt et frisk pust til julemaden. Lidt vitaminer og grønt knas har aldrig skadet nogen. Heller ikke juleaften.
Salaten smager af lakrids, har sødme fra pæren og et lille pift af syre fra granatæblen. Et friskt modspil til den lidt tunge julemad. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

4.5 fra 2 brugere

Ingredienser

  • 150 g rødbede
  • 150 g gulerod
  • 100 g fennikel
  • 200 g pære
  • 70 g granatæble
  • 50 g valnødder
  • Saft og skal fra 1/2 appelsin
  • 2-3 spsk OIL by High on Life

  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Skræl rødbede og gulerod og riv med groft rivejern

  2. Snit fennikel og pære i lange, tynde skiver

  3. Bland det hele sammen med granatæblekerner i en stor skål

  4. Rist valnødderne på en tør pande indtil de tager farve

  5. Pisk resterende ingredienser sammen til en dressing og vend i salaten og top med de ristede valnødder