Hokus Kokos Karry Pastasauce

Pastaret lavet med karrypasta og kokosmælk

Hokus Kokos Karry Pastasauce | Pastaret lavet med karrypasta og kokosmælk

Lad dig endelig ikke afskrække af rækken af ingredienser. Det er det hele værd og de fleste ingredienser har du sikkert allerede på hylden. Jeg elsker smagen og duften af Thailand, og denne cremede sag er jeg fuldstændig overbevist om, at du vil elske, hvis du er til de asiatiske smage.

Mulighederne for variation er utallige, da den kan bruges ovenpå en lang række forskellige grøntsagspastatyper, men også oven på quinoa. Min yndlings ”pasta” til denne ret lige pt. er kinaradise eller stegt hvidkål ristet i sesam.

Laves på under 6 minutter på en Vitamix blender. Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i Mads Bos bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 gulerødder,
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk citrongræs
  • 1 spsk. grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 120 ml havremælk
  • 120 ml kokosmælk
  • 1 spsk. fiskesauce
  • 1 tsk. rød karrypasta
  • 1-2 dadler uden sten
  • 1 dl cashewnødder
  • 1 spsk. frisk koriander (kan undlades)
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienser i Vitamix-kanden

  2. Blend på din Vitamix på suppe-programmet eller i 5,45 min på hastighed 10

  3. Servér på en bund af blomkålsris, quinoa, nudler, grøntsagspastastrimler af eget valg eller linser

Note

Top evt. med kokosmel og friske bønnespirer. En lille mangosalat er perfekt som ekstra tilbehør.