Grønkålssalat med hokkaido

Salat med grønkål og hokkaido

Grønkålssalat med hokkaido | Salat med grønkål og hokkaido

En fyldig grønkålssalat der mætter og nærer - og så er den oplagt at gemme til næste dags frokost.

Vi er vilde med græskar og vil er vilde med grønkål, så hvorfor ikke kombinere de to? Det blev til en lækker måltidssalat, der både byder på det bitre fra grønkål, det milde og søde fra hokkaido og det fede fra fetaen - alt i alt en salat der går rent ind hos de fleste. 

Tilføj et skud protein og vend salaten med sprøde kikærter.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1⁄2 hokkaido
  • 100 g grønkål
  • 1/2 citron - saften
  • 80 g granatæblekerner
  • 125 g sukkerærter
  • 200 g feta
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Sprøde kikærter

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200°C varmluft

  2. Skær hokkaido ud i mundrette stykker og kom det i et ovnfast fad

  3. Vend hokkaido med olivenolie, salt og peber og bag i 30 minutter

  4. I en skål masseres grønkål godt med olivenolie, citronsaft, salt og peber

  5. Skær enderne af sukkerærterne og del dem i 3

  6. Kom sukkerærter, granatæble, feta, den bagte hokkaido og sprøde kikærter i skålen med grønkål og bland godt