Æggemuffins

Æggemuffins med hytteost og spinat

Æggemuffins | Æggemuffins med hytteost og spinat

Disse æggemuffins er en nem og lækker måde at få grøntsager og protein på – perfekte til madpakken, som hurtig morgenmad eller en sund snack i løbet af dagen. De er fulde af smag fra soltørrede tomater, friske krydderurter og cremet hytteost, og så er de både mættende og nemme at tage med på farten.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Antal

10 stk

Ingredienser

  • 8-10 æg
  • Ca. 100 g spinat

  • 200 g hytteost

  • 50 g soltørrede tomater, hakket

  • ½ revet squash
  • 2 spsk. finthakket frisk krydderurt (fx oregano)
  • Salt & peber
  • Evt. fedtstof til muffinformene

Fremgangsmåde

  1. Spinaten steges blød på en pande i olivenolie, smør eller kokosolie

  2. Derefter tilsættes det i en skål med resten af ingredienserne, som røres godt sammen

  3. Fordel i muffinsforme (der eventuelt er smurt med lidt olie, så æggemassen kan slippe efter bagning)

  4. Fyld kun muffinsformene halvt op, da det ellers kan flyde over

  5. Bages ved 180°C i ca. 30 minutter

Tine Jørgensen
Tine Jørgensen

Tine arbejder målrettet på at give mennesker med mave-tarmproblemer de rette værktøjer til at forbedre deres velvære.

Læs mere