Hvorfor friskpresset juice?

Hvorfor friskpresset juice | High on Life

Vi må aldrig undervurdere kraften af friskpresset frugt- og grøntsagsjuice. Friskpresset juice er meget mere end en lækker og velsmagende drik. Her kan du blive klogere på, hvorfor vi hepper på juice.

Juice er flydende livskraft

Hver gang vi presser frugter og grøntsager, producerer vi flydende livskraft, som den medicinske videnskab og industri kun kan drømme om. De kan isolere og navngive de forskellige vitaminer og mineraler, som findes i juicen, men de kan aldrig erstatte dem. Vores påstand er:

Friskpresset juice er en af de mest helsebringende og foryngende drikke, vi som mennesker kan indtage!

Det danske sundhedssystem anbefaler 600 gram frugt og grønt om dagen, men flere eksperter peger på at vi bør have 800 gram og gerne helt op til 1 kilo om dagen. Særligt hvis vi er udfordret på helbredet. I stedet for at sætte dagen af til at snitte salat, har vi verdens bedst forslag til dig: Tag genvejen og drik juice og smoothies. Juice er en genial måde at få store mængder frugt og grønt på - og drikker du et glas med 400 ml om dagen, bliver det til næring fra over 200 kg frugt og grønt om året.

Nej tak til juicekure

Rent fysiologisk kan den menneskelige organisme ikke leve på friskpresset juice alene. Kroppen har blandt andet også brug for fibre, som juicen er fattig på. Så lad os gerne slå det fast, vi tror ikke på juicekurer. Vi tror på juice som endnu en måde at få sine frugter og grøntsager på. Jo flere måder vi kan få disse sundhedsfremmende solskinsprodukter på, jo bedre. Læs mere om et nej tak til juicekure her.

Der er opløselige fibre i juice

Det er en misforståelse at der ikke er fibre i juice. Der er masser af opløselige fibre, som understøtter fordøjelsen, stabilisere blodsukkeret og de binder tungmetaller og det dårlige kolesterol, så det kommer ud med afføringen. Læs mere om fibre i juice her.

Fordelene ved juice

  • Ved at drikke friskpresset juice åbner du op for en uhyre effektiv forsyningsvej til kroppen. Der er direkte udbringning af vitaminer, mineraler, enzymer, kulhydrater, klorofyl og talrige andre fytonæringsstoffer. Klorofyl er plantens ‘blod’, og det er dér, vi finder alt det solskin, som den har optaget gennem sit liv. Alle disse naturlige næringsstoffer arbejder sammen om at styrke dit immunforsvar. Det vil sige, at de ikke alene kan beskytte dig mod hoste og forkølelse, men også mod en lang række andre mere alvorlige sygdomme. Juice er en særdeles god kilde til antioxidanter og næringsstoffer som A-, C- og E- vitamin, der alle spiller en stor rolle i at nedsætte aldringsprocessen.
  • Friskpresset juice belaster ikke fordøjelsen. Den leverer næringsstofferne direkte til alle kroppens celler på få minutter, for den skal ikke fordøjes på samme måde som  almindelig mad. Efter blot 15 minutter er alle kroppens celler fodret af, og så snart det er sket, kan kroppen, hvis det er nødvendigt, begynde at helbrede sig selv. Er der en lille celle, der skal skiftes, et sår der skal heles, en dårlig tarm – ja, så ordner kroppen det nu, hvor den har ‘fri’ til det. Kroppen vil så gerne helbrede sig selv, vi skal bare give den en chance.
  • Det er en nem måde at få store mængder grøntsager. Tænk på at ved et glas juice får du nemt et halvt kilo grøntsager. Tilmed får du glæden af at kunne variere dine grøntsager i det uendelige OG drikke de grøntsager du ikke gider tygge dig igennem. Der kan være langt igennem et kilo kål med kniv og gaffel. 

Et glas friskpresset juice er altså en sand lottogevinst rent sundhedsmæssigt. Den største forskel på traditionel lotto og friskpresset juice er bare, at du her er sikret den helt store gevinst – hver gang! Ingen vitaminpille eller anden form for kosttilskud kan hamle op med det flydende guld!

Flere fordele ved økologisk frugt og grønt

Der er så mange andre fordele ved at spise og drikke frugt og grønt, at det kan være svært at huske det hele. Så her kommer de største:

• Ingen farvestoffer
• Ingen tilsætningsstoffer
• Intet tilsat sukker
• Ingen konserveringsmidler
• Intet tilsat salt
• Ingen E-numre
• 99,9 % fedtfri
• Op til 70 % vandholdigt
• Fyldt med vitaminer, mineraler og proteiner
• Kan spises af gravide

Ingredienserne i friskpresset juice er hverken kogte, stegte eller på anden måde ødelagte. De er tværtimod fulde af levende næringsstoffer og enzym- aktivitet. Hvis vi mennesker vil leve og føle os i live, bør vi spise levende mad. Hvis vi vil føle os energiforladte, trætte og deprimerede, skal vi bare spise mere ‘død mad’. Altså mad som er kogt, stegt og forarbejdet! Hvis du ikke kan følge mig i denne tankegang, så kig dig omkring. Hvad er det, folk med mentale og fysiske udfordringer spiser? Er det mad, som er fuld af liv? Læs mere om at få et energifyldt liv her.