Bagt blomkål

Bagt blomkål med ærtedip

Bagt blomkål | Bagt blomkål med ærtedip

Dyk ned i et univers af smag med vores bagte blomkål - en lækkerbisken, der transformerer en almindelig grøntsag til ren magi på din tallerken.

Det bagte blomkål er perfekt til din vegetariske madplan, hvor hvert bid er en oplevelse af saftighed og intens smag fra den møre blomkål. Når blomkål bages i ovnen bliver den gylden udenpå, samtidig med at den forbliver lækker og saftig indeni. 

Servér det bagte blomkål som hovedret, ledsager eller som et centralt element i en vegetarisk festmåltid med selskab af vores cremede ærtedip

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 2 spsk. olie
  • 1⁄2 citron - saft og skal
  • Salt
  • Peber
  • Servér med ærtedip.

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 180°C varmluft

  2. Tag bladene af blomkålen, rens og skyl den

  3. I en skål blandes olie, citronsaft- og skal

  4. Placér blomkålen på en bageplade og pensl olieblandingen ud over

  5. Kværn salt og peber hen over

  6. Bag i 30-40 minutter alt efter størrelsen på blomkålen