Asparges- og porresuppe

Suppe med asparges og porrer

Asparges- og porresuppe | Suppe med asparges og porrer

Lækker fyldig suppe af grønne sager.

Prøv andre plantebaserede retter fra bogen 'Super Simpel Sundhed'.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 spsk smør
  • 1 porre, renset og skåret i 1½ cm lange stykker
  • 350 g asparges, skåret i 1½ cm lange stykker
  • 5 dl grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 1 dl soja- eller piskefløde

  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Opvarm smørret i en stor gryde ved god varme, til det bruser af

  2. Tilsæt porren og sauter under omrøring i 2 minutter

  3. Tilsæt asparges og sautér videre i 1 minut

  4. Hæld bouillon i gryden og bring den i kog

  5. Læg låg på og lad den simre i 8-10 minutter

  6. Hæld blandingen i en blender sammen med fløden. Pureres til den er jævn

  7. Smag til med salt og peber