• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Æggemuffins med grønt

Perfekt til frokost

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Disse æggemuffins fyldt med grøntsager er et hit.

De er geniale til morgenmad, have med i sin madpakke eller når den lille sult trænger sig på - og så er det også en oplagt mulighed for at få tømt køleskabets grøntsagsskuffe. 

Ingredienser

  • 5 æg
  • 10 cherrytomater
  • 1 squash
  • 1⁄3 broccolihoved
  • 1 håndfuld friske krydderurter
  • 3 spsk. mandelmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1⁄2 dl vand
  • 1 tsk. olie
  • Salt
  • Peber
  • Muffinsforme

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 175°C grader varmluft
  2. Bland æg, vand, olie, bagepulver, salt og peber i en skål
  3. Kom hakkede krydderurter og mandelmel i
  4. Del cherrytomaterne i 4 dele
  5. Skær squashen i små tern
  6. Skær broccoli i små buketter
  7. Vend cherrytomater, squash og broccoli i skålen
  8. Fyld blandingen i muffinsformene.
  9. Bag i 18 minutter