• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Wartmann røremaskine, 5 liter Sort

Wartmann røremaskine, 5 liter Sort
Vær den første til at bedømme dette produkt
3.599 kr.
+10 stk. på lager
Fri fragt

Røremaskinen fra Wartmann er et musthave i bageentusiastens køkken. 

 • 6 hastigheder
 • Indbygget lys
 • Timer fra 30 sekunder til 60 minutter
 • 5 liter skål i rustfrit stål

Læs mere

ELLER

  Produktinformation

  Røremaskinen fra Wartmann er din ultimative ledsager i køkkenet, når det kommer til at ælte, piske og røre. Med røremaskinen fra Wartmann får du en maskine med en masse power og hastighed - den perfekte maskine til bageentusiasten, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og design.

  Hos High on Life har vi nøje udvalgt Wartmanns røremaskine, da den gør dit arbejde i køkkenet meget nemmere. Alt imens den klarer det hårde arbejde, kan du bruge tiden på noget andet. Det synes vi er super simpelt. 

  Wartmann røremaskine = holdbart design

  Røremaskinen er lavet af støbt aluminium og kommer med en holdbar 5-liters skål i rustfrit stål, som er designet til at blande brøddej på op til 1 kg med et hydratiseringsniveau på over 55%. Det betyder, at du uden problemer kan blande 1000 gram mel med mindst 550 ml vand. Røremaskinens integrerede belysning oplyser skålens indhold og sikrer, at du opnår den rette konsistens hver gang. Og med maskinens timerfunktion, kan du både holde styr på røretiden, som kan indstilles fra 30 sekunder til 60 minutter.

  Der medfølger dét tilbehør, som du skal bruge i dit ambitiøse køkken - herunder et piskeris, en flad pisker (bispehue) og en dejkrog, som alle er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet.

  Wartmann røremaskinen passer i ethvert køkken

  Wartmanns røremaskine stråler af kvalitet og æstetik. Det lækre og tidløse design gør, at den egner sig godt i ethvert køkken - den fortjener en fast plads på køkkenbordet. Så er den også altid klar, når du skal ælte eller piske noget sammen til brød eller kage. 

  Den skal blot placeres på en stabil overflade, og med den faste strømledning er den klar til brug. Indstil den ønskede hastighed, og det integrerede lys indikerer, at røremaskinen er klar til brug.

  Se dansk brugermanual her.

  Produktet indeholder

  1 x Wartmann røremaskine
  1 x 5 liters skål i rustfrit stål
  1 x Piskeris
  1 x Flad pisker
  1 x Dejkrog
  1 x Stænkskærm
  1 X Manual på engelsk

  Specifikationer

  Garanti
  2 år
  Varenr.
  8718862702520

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Wartmann røremaskine, 5 liter Sort

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner