• Fragt kun 29 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Vitamix Ascent A2500i Sort

Power-blender
Vitamix Ascent A2500i Sort
Power-blender

Ascent hedder serien af premium blendere fra Vitamix. 

Verdens bedste blender er blevet opgraderet og har fået endnu flere fordele. Slå dig løs med smoothies, supper og is på Vitamix Ascent A2500i.
3 programmer, 2,2 HK motor, fås i fire farver, kandegenkendelse, sikkerhedsstop og interlock-funktion.

 

Vitamix Ascent A2500i er en af de helt nye modeller fra Vitamix. Så skal der laves lækre smoothies, is eller supper så får du klart mest ud af det med

Læs mere

Vælg model
ELLER
5.795,00 kr.
Fri fragt
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Mads Bo har testet og godkendt produktet

Det er min personlige garanti for at jeg endnu ikke har fundet noget andet der er bedre på markedet.

Læs mere om Mads Bo Garanti

Vitamix Ascent A2500i er en af de helt nye modeller fra Vitamix. Så skal der laves lækre smoothies, is eller supper så får du klart mest ud af det med Vitamix' powerblender med 2,2 HK.

Denne Vitamix model – A2500i – har 3 forindstillede programmer. Der er program til smoothies, is og supper. Dette vil sige, at blenderen selv styrer tid og hastighed for at give dig et perfekt resultat, så du kan lave andre ting imens. 

Ascent A2500i har de velkendte knapper, som Vitamixblenderne har. Der er en puls-knap, en tænd/sluk-knap og hastighedskontrol-knappen, men der er tilføjet de 3 programmer på hastighedskontrol-knappen denne gang. Der er digitalt display med timer, så du ikke er i tvivl om tiden for det, du blender.

SELF-DETECT™
Med Ascent-serien er der tænkt på fremtiden, denne serie af blendere har SELF-DETECT™, hvilket vil sige, at alt efter hvilken kande du sætter på blenderen, så tilpasser blenderen selv tid og hastighed på programmerne. Så de fremtidige SELF-DETECT™ kander, som Vitamix producerer, vil kunne tilpasse sig selv på Ascent-seriens blendere.

Sikkerhed
Vitamix har taget sikkerheden til et nyt niveau. En sensor forsikrer, at blenderen ikke vil starte, hvis ikke kande med låg er ordenligt sat på. Bliver låget taget af, mens blenderen kører, så stopper den med det samme. Du kan stadig få lov til at tilføje ingredienser til din blendning undervejs, da du sagtens kan fjerne proppen i låget. På denne måde kan du også stadig benytte den medfølgende tamper.

Vitamix’ velkendte Low Profile-kande er nu blevet helt transparent. Det vil sige, at både kande, låg og prop er gennemsigtig, så du har bedre udsyn til dit blend og kan kontrollere det endnu mere. 

Produktet indeholder

1 x Vitamix Ascent A2500i i Sort
1 x Low Profile-kande med SELF-DETECT™ i Tritan Eastman plast, BPA-fri
1 x Low Profile Tamper
1 x First Blends opskriftsbog (på engelsk)

Læs mere om, hvad de forskellige modeller i Ascent-serien kan, her.

 Vitamix Ascent Tilbehør

Fakta
Sort
Produkttype
Power-blender
Mål (BxLxH)
20,5 x 28 x 43,2 cm.
Anvendelse
Privat / Ikke-kommercielt
Varenr.
0703113631887
Motorgaranti
10 år

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud