Vegetarisk risret i høkasse

Risret med peberfrugt og squash

Vegetarisk risret i høkasse | Risret med peberfrugt og squash

Høkassen fra Ecoinvent har taget os med storm, og vi synes den er genial at lave mad i.
Det eneste du skal, er at snitte ingredienserne, koge din ret op og smide den i høkassen - og så passer den sig selv. Alt imens du får frigivet en masse tid, som kan bruges på afslapning eller andre gøremål.

Retten er nem at lave og smager tilmed fantastisk. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 1 rød peber
  • 2 stilke bladselleri
  • 1/2 squash
  • 100 g frosne ærter
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 300 g basmatiris
  • 6 dl vand med grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk paprika
  • Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint

  2. Skær squash og peberfrugt i tern

  3. Skær bladselleri i tynde skiver

  4. Svits løg og hvidløg i en gryde med olivenolie på middelvarme i ca. 2 minutter

  5. Kom risene i og rør rundt

  6. Kom squash, peberfrugt, bladselleri, kidneybønner og tomater i og vend det godt sammen

  7. Kom oregano og paprika i og tilføj grøntsagsboullion (væsken skal gerne dække retten)

  8. Bring det i kog i ca. 5 min.

  9. Kom låg på gryden, put den ned i din høkasse og luk den godt til

  10. 5 minutter senere er retten klar til at blive serveret - velbekomme