• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Veganske bananpandekager

(2 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Når du har ekstra tid om morgenen, hvorfor så ikke forkæle dig selv, eller dine gæster, med disse lækre veganske bananpandekager.

De veganske bananpandekager har både sødmen fra bananerne, men også varmen fra de forskellige krydderier, der tilføjes. 

Du kan vælge, at de vegnaske bananpandekager skal være en del af et større morgenmadsbord eller blot spise dem som din morgenmad. Vi har toppet bananpandekagerne med solbærkompot og ristede hasselnødder, men det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du vil toppe de veganske bananpandekager med.

Velbekomme.

Ingredienser

  • 1 stor moden banan
  • 120 g havregryn
  • 180 g havredrik evt. glutenfri
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. agave
  • Et nip salt
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Blend først havregryn fint i en blender
  2. Tilsæt de resterende ingredienser og blend igen
  3. Steg dem enkeltvis på en pande i lidt olie