• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vegansk carbonara pastasauce

Vegansk pastaret lavet med blomkål og cashewnødder

  • Vegansk cabonara pastasauce
(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Dette er vores veganske take på den klassiske italienske carbonara sauce. Hemmeligheden når man skal efterligne fløde er cashewnødderne. Sammen med gærflager, og lavet på en Vitamix-blender, opnår du med lethed den cremede konsistens på saucen. Ingen vil gætte, at du hverken har brugt fløde eller æg i din sauce. Selv børn spiser i den uden at tænke over, at de kører blomkål ned i lange baner. Den silkebløde, hvide sauce er ovenikøbet fantastisk på de fleste pastatyper. Servér den med ristede svampe og få det velkendte udseende. Eller prøv den oven på en gang grøntsagspasta af sød kartoffel. Svits sød kartoffelpasta med en håndfuld frisk spinat på pande, vend den veganske carbonarasauce i og du er i himlen.

Laves på under 6 minutter på en Vitamix blender.

Find flere opskrifter du kan lave på Vitamix i bogen ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

Ingredienser

  • 120 g Blomkål
  • 2 hvidløg
  • 2 dl. Cashewnødder
  • 1 spsk. citronsaft
  • 4 spsk. gærflager
  • 200 ml. vand
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i blenderen i den listede rækkefølge. Blend på din Vitamix på suppe-programmet eller start på hastighed 1 og øg til hastighed 10 og blend 5,45 min på hastighed 10.
  2. Lav din egen sunde pasta af squash, gulerødder eller brug fx en boghvede eller bønnepasta.
  3. Vend pasta og sauce sammen i en skål og servér.

Note

Tip: Server med ristede svampe af eget valg