Vegansk carbonara pastasauce

Vegansk pastaret lavet med blomkål og cashewnødder

Vegansk carbonara pastasauce | Vegansk pastaret lavet med blomkål og cashewnødder

Dette er vores veganske take på den klassiske italienske carbonara sauce. Hemmeligheden når man skal efterligne fløde er cashewnødderne. Sammen med gærflager, og lavet på en Vitamix-blender, opnår du med lethed den cremede konsistens på saucen. Ingen vil gætte, at du hverken har brugt fløde eller æg i din sauce. Selv børn spiser i den uden at tænke over, at de kører blomkål ned i lange baner. Den silkebløde, hvide sauce er ovenikøbet fantastisk på de fleste pastatyper. Servér den med ristede svampe og få det velkendte udseende. Eller prøv den oven på en gang grøntsagspasta af sød kartoffel. Svits sød kartoffelpasta med en håndfuld frisk spinat på pande, vend den veganske carbonarasauce i og du er i himlen.

Laves på under 6 minutter på en Vitamix blender.

Find flere opskrifter du kan lave på Vitamix i bogen ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 120 g blomkål

  • 2 hvidløg
  • 2 dl. cashewnødder

  • 1 spsk. citronsaft
  • 4 spsk. gærflager
  • 200 ml. vand
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i blenderen i den listede rækkefølge. Blend på din Vitamix på suppe-programmet eller start på hastighed 1 og øg til hastighed 10 og blend 5,45 min på hastighed 10

  2. Lav din egen sunde pasta af squash, gulerødder eller brug fx en boghvede eller bønnepasta

  3. Vend pasta og sauce sammen i en skål og servér

Opskriftsvideo

Note

Server med ristede svampe af eget valg.