• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vegansk broccolisalat

Salat med broccoli

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Velsmagende vegetarisk broccolisalat som er god hele året rundt. 

Du kan sagtens tilføje bacontern, hvis du gerne vil have den helt traditionelle broccolisalat.

Broccolisalat skal helst trække i 3 timer før servering.

Prøv også Mads Bos opskriftsbog Super Simpel Sundhed.

Ingredienser

  • 400 g broccoli i buketter
  • 1½ dl rosiner
  • 1½ dl solsikkekerner
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 dl soyafløde (eller creme fraiche)
  • 1 tsk ahornsirup
  • 3-4 tsk citronsaft
  • Lidt salt

Fremgangsmåde

  1. Skær broccoli i minde buketter og stokken i små tern.
  2. Læg broccoli i en skål og dæk med kogende vand. Lad det ligge et minuts tid før du hælder dem op i en si. Skyl med koldt vand.
  3. Soyafløde (eller creme fraiche), sirup, salt og citronsaft blandes,
  4. Bland den afkølede broccoli med rosiner, solsikkekerner og løg.
  5. Hæld dressing over og lad den gerne trække 3 timer før servering.