Vegansk broccolisalat

Vegansk broccolisalat | Salat med broccoli

Vegansk broccolisalat | Salat med broccoli

Velsmagende vegetarisk broccolisalat som er god hele året rundt. 

Du kan sagtens tilføje bacontern, hvis du gerne vil have den helt traditionelle broccolisalat.

Broccolisalat skal helst trække i 3 timer før servering.

Prøv også Mads Bos opskriftsbog "Super Simpel Sundhed".

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 400 g broccoli i buketter
  • 1½ dl rosiner
  • 1½ dl solsikkekerner
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 dl sojafløde (eller creme fraiche)

  • 1 tsk ahornsirup
  • 3-4 tsk citronsaft
  • Lidt salt

Fremgangsmåde

  1. Skær broccoli i minde buketter og stokken i små tern

  2. Læg broccoli i en skål og dæk med kogende vand. Lad det ligge et minuts tid før du hælder dem op i en si. Skyl med koldt vand

  3. Sojafløde (eller creme fraiche), sirup, salt og citronsaft blandes

  4. Bland den afkølede broccoli med rosiner, solsikkekerner og løg

  5. Hæld dressing over og lad den gerne trække 3 timer før servering