Grønkålstærte med sorte bønner

Tærte med grønkål og sorte bønner

Grønkålstærte med sorte bønner | Tærte med grønkål og sorte bønner

Forkæl dine smagsløg og din vegetariske livsstil med vores utrolig velsmagende tærte med grønkål og sorte bønner.

Denne lækre ret er ikke blot et godt indspark i en vegetarisk hverdag, men også en hyldest til den fantastiske kombination af nærende grøntsager og proteinrige sorte bønner.

Tærtens ingredienserne komplimenterer hinanden og skaber lækre smage og teksturer - den perfekte forening af sundhed og nydelse, gør tærten til en uundværlig del af din vegetariske madplan.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Tærtebund

  • 400 g fuldkornsmel
  • 1⁄2 dl olie
  • 2 dl vand
  • 1 tsk. salt
  • Fyld

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. tørrede timian
  • 2 håndfulde frisk grønkål
  • 1 dåse sorte bønner
  • 4 æg
  • 450 g hytteost
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Fremgangsmåde

    Tærtebund

    1. Kom fuldkornsmel, salt og olie i en skål og tilføj vand lidt efter lidt (dejen må ikke være for blød)

    2. Kom dejen på køl i en times tid

    3. Dejen presses ud i en smurt tærteform

    Fyld

    1. Hak løg og hvidløg fint og svits på en pande med tørret timian og olie

    2. Tilsæt frisk grønkål samt drænet og skyllede sorte bønner til panden

    3. I en skål blandes æg, hytteost, salt og peber

    4. Kom fyldet fra panden over i tærteformen, hæld derefter æggemassen ud over og top til sidst med lidt ekstra salt og peber

    5. Bag i ca. 30 minutter ved 200°C varmluft