• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Super Simpel Sundhed af Mads Bo

Opskriftsbog
Super Simpel Sundhed af Mads Bo
Opskriftsbog

26 favoritopskrifter af Mads Bo, primært vegetariske og designet med henblik på at tilfredsstille dine smagsløg og 
samtidig booste din indre sundheds-bankkonto!

Små ændringer skaber store resultater. Mads Bo skærer i denne bog ind til benet af den sunde livsstil. Budskabet er klart: Vi bliver ikke sundere end

Læs mere

ELLER

Pris: 199,00 kr.

Specialpris 149,00 kr.

SPAR: 50.00 kr.

 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Små ændringer skaber store resultater.

Mads Bo skærer i denne bog ind til benet af den sunde livsstil. Budskabet er klart: Vi bliver ikke sundere end vores blodceller. Få gode idéer til hvordan du kan fokusere på de små ting, som gør den største forskel – uden det bliver kompliceret.

Syv års hårdt komprimeret viden og erfaring danner grundlaget for bogen, humor og logik er omdrejningspunktet. Mads Bo gør sundhed ultra-konkret, og hans budskab er både praktisk og let anvendelig. Bag i bogen er 26 lækre opskrifter, der tilberedes på få minutter og giver dig alt det du har brug for, inklusiv mental skarphed og et overlegent energioverskud.

”Der er ikke stor forskel på biler og mennesker – optimal præstation kræver det rigtige brændstof”, siger den forhenværende automekaniker.
Super Simpel Sundhed har 175 velskrevne sider.

Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiepusher. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’, ‘High on Smoothies’ og ‘Juice - det flydende guld’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har de sidste syv år afholdt et utal af inspirerende foredrag.

Produkttype
Opskriftsbog
Varenr.
9788799990405